Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fotoğraf çekimine gelen gelin ve damat festivale renk kattı

MARİFEST25 etkinliğinde düğün fotoğraf çekimleri için Kocaeli Kongre Merkezi’ni ziyaret

MARİFEST25 etkinliğinde düğün fotoğraf çekimleri için Kocaeli Kongre Merkezi’ni ziyaret eden gelin ve damat festivale renk kattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl “Orta Asya’dan Anadolu’ya ortak Mirasımız” temasıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlediği MARİFEST25, kültür ve sanatın yanı sıra özel anlara da sahne oldu. Düğün fotoğraf çekimleri için alanı ziyaret eden gelin Ebru Akçakaya ve damat Tugay Akçakaya, gelinlik ve damatlıklarıyla festivale renk kattı. MARİFEST stantlarını gezen, birbirinden renkli ve dikkat çeken etkinlikleri ilgiyle inceleyen genç çift, “Düğün günümüzde böyle anlamlı bir kültür festivalinde olmak çok güzeldi. MARİFEST, geleneklerimizi yaşatan harika bir etkinlik.” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan, KO-MEK kursiyerlerinin el emeğiyle hazırladığı, dekupaj tekniğiyle süslenen ahşap boyama sandığı çifte takdim etti. Ceyhan, “Bu sandıkta güzel hatırlar biriktirin.” dileğiyle hediyeyi sundu. Bu anlamlı armağan, genç çiftin MARİFEST deneyimini daha da özel kıldı. MARİFEST25, kültür ve sanat dolu etkinlikleriyle farklı yaşlardan ziyaretçilerin kalbinde yer almaya devam ediyor.