google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Süpermodel Bar Rafaeli doğum gününde frikik verdi

38 yaşına giren ve bir zamanlar 'dünyanın en seksi kadını' olarak adlandırılan Bar Rafaeli, Instagram üzerinden doğum günü partisinden özel görüntüler paylaştı. Üç çocuk annesi Rafaeli'nin dans ederken giydiği etek, bir noktada neredeyse aşağı düşerek bacaklarını ve daha fazlasını gösterdi. Bazı takipçileri ise Rafaeli'nin kıyafet seçimini eleştirdi ve giysilerini 'ucuz' olarak nitelendirdi.

Pazar günü 38 yaşına giren ve bir zamanlar 'dünyanın en seksi kadını' olarak adlandırılan Rafaeli, doğum gübü partisinde doyasıya eğlendi.Rafaeli, Instagram üzerinden 3.7 milyon takipçisine doğum günü partisinden özel görüntüler de paylaştı.

İBRANİCE NOT YAZDI

Ünlü model paylaşımına İbranice yazdığı notta şunları söyledi: "Kocamın dediği gibi, her gününü doğum günün gibi kutla. Ben de doğduğum gün hayatı kutluyorum. Her güne teşekkürler."

ÜST ÜSTE FRİKİK VERDİ

Bol dekolteli kıyafet tercihi yapan Rafaeli'nin dans ederken giydiği etek, aşağı düştü. Frikik veren Rafaeli'nin eteğinin altına giydiği dantelli tanga iç çamaşırı göründü. Ünlü model cesur karelerini art arda paylaştı. Rafaeli, iddialı kombinini siyah bir crop top ve siyah topuklu ayakkabılarla tamamladı.

TAKİPÇİLERİNDEN ÖVGÜ ALDI

Hayranları, Rafaeli'yi 40'larına doğru ilerlerken "yaşlanmaz" olarak nitelendirirken, bazıları onu dünyanın "en güzel" kadını olarak adlandırdı. Bazı takipçileri ise Rafaeli'nin kıyafet seçimini eleştirdi ve giysilerini "ucuz" olarak nitelendirdi.

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0