google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Son dakika! İYİ Parti lideri Akşener kurultayda konuşuyor | CANLI

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kurultayında konuşuyor...

İYİ Parti Akşener konuşuyor. Akşener'in cümlelerinin satırbaşları şöyle:

Her zorlu dönemeçte gücüme güç katan arkadaşlarım, dava arkadaşlarım... Kurultaya hoş geldiniz. Yalan dolana hiç ihtiyacım olmadı. Korkum da olmadı. Ecel ne bir nefes önce ne bir nefes sonrasıdır.

Bugün bu kürsüden son kez konuşuyorum. Hayatımın her döneminde sahip olduğum ahlaki değerleri, Cumhuriyet'imizin temel ilkelerini, Türkiye'nin ihtiyaçlarını gözeterek sorumluluklar aldım; tutumlar sergiledim. Mesele millet, memleket olduğunda inandığım yolda yürümekten çekinmedim

30 yıl boyunca kadın olarak zorluklarla, iftiralarla karşılaştım. Her devrin fırsatçılarıyla, ahlaksızlarıyla, zalimleriyle mücadee ettim. Zihnim de vicdanım da hep çok rahat oldu. Hiçbir zaman peşinden koştuğum kişisel çıkarım olmadı. Tutuklanacak tehditleri umurumda olmadı.

Ne zaman kısa vadede olmasa da zaman beni en nihayetinde her zaman haklı çıkardı. 28 Şubat'ta herkes korkudan susarken ölümle tehdit edilirken vesayetçilere karşı tutum aldım.

Türkiye göz göre göre ateşe atılmasın diye iktidar da dahil olmak üzere bizzat gittim söyledi. "Yapmayın, etmeyin, bu garabet de sizi vuracak" dedim. Ve haklı çıktım."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0