google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Son dakika! Bekir Bozdağ: Akşener'i Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyorum

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olmasıyla ilgili olarak, "Mahkeme yoluyla veya başka yol ve yöntemlerle cumhurbaşkanımızın adaylığına da, Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı seçilmesine de engel olmayacaklar" derken İYİ Parti lideri Akşener'in Erdoğan'dan özür dilemesi gerektiğini söyledi...

Bekir Bozdağ'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

(Erdoğan'ın adaylığı) Kararı bile bile AYM'ye taşımak beyhude bir gayrettir, çabadır. Cumhurbaşkanı seçimi kazamnması adaylık hakkını gasbetmeye bağlayan bundan vazgeçmelidir. Demokratik rekabeti birlikte yapalım. Milletimiz kimi istiyorsa onu Cumhurbaşkanı seçecektir.

Ülkenin Cumhurbaşkanlığı gibi en yüksek makamına aday olan kişi ülkenin dini değerlerini çok iyi bilmesi gerekir. Türkiye'nin yüzde 99'u Müslümandır. Böylesi bir ayda Müslümanların abdestli olarak tertemiz bir şekilde kıyama gittikleri, ayakkabılarıyla gitmek sayın Kılıçdaroğlu'na yakışmamıştır, saygısızlıktır.

Elbette seccade halı, kilim, kumaştan yapılmaktadır. Tek kişilik bir namazgahtır. Temiz olması gerekir. O yüzden ayakkabıyla kimse oraya basamaz, kirletemez.

Bazıları 'Mücahit Kılıçdaroğlu' diyor. Seccadeye ayakkabıyla basan bir Mücahit'e şahit olduk.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0