google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Polish volleyball player Malwina Smarzek says she doesn't like Turkey

Malwina Smarzek, a Polish opposite hitter who played for Brazil's Osasco team this season, made a striking statement about Turkey. Speaking on the podcast program called 'In the Shadow of Sports', Smzarzek said she doesn't like Turkey. When the host asked her why she doesn't go to Turkey, where they pay the best, Smzarzek replied, 'I don't like Turkey.'

Brezilya'nın Osasco takımında sezonu tamamlayan Polonyalı pasör çaprazı Malwina Smarzek, Türkiye ile ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. "Sporun Gölgesinde" isimli podcast programında konuşan Smzarzek, Türkiye'yi sevmediğini söyledi.

"TÜRKİYE'Yİ SEVMİYORUM"

Sunucunun, "Neden Türkiye'ye gitmiyorsun? En iyi orada para veriyorlar?" sorusuna Smzarzek, "Türkiye'yi sevmiyorum." cevabını verdi. Sunucu bunun üzerine Polonyalı sporcuya, Paola Egonu'nun Türkiye'de oynadığını hatırlattı.

"BREZİLYA'DA PARA VERMİYORLAR"

Bunun üzerine Smarzek yaptığı açıklamada, "Ama bir yıl sonra geri dönüyor." dedi. Sunucunun, "Senin için tek bir yön var. Polonya'da oynamayacaksın. Türkiye'yi sevmiyorsun, sana Brezilya'da para vermiyorlar. Yani İtalya?" ifadelerini kullanması üzerine ise Smarzek, "Çin veya Japonya da var." dedi.

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0