google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

MHP'den Ali Babacan'a sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, isim vermeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı sert bir dille eleştirerek Gazete görünümlü propaganda kâğıtlarından internet haber sitesi süsü verilen iftira merkezlerine, TV kanallarından YouTube üzerinden yapılan tele-fitnelere dek bütün mecralardan yalan, iftira ve saldırılara muhatap olmaktayız. Kraliçenin narin Gül'ünün sahaya sürdüğü piyon dahi cesaretini toplayıp üzerimize gelmektedir. açıklamasını yaptı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ‘Memleket Masası’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükataman, açıklamasında 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün üzerinden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı sert bir şekilde eleştirdi.

CHP, HDP, İYİ Parti ve SP’yi PKK ve FETÖ’ye sözcülük yapmakla suçlayan Büyükataman, “PKK, FETÖ’nün siyasi ağzı olmaya hevesli CHP-HDP-İP ve SP ortaklığı, büyük Türk milletinin haklı beklentilerine cevap vermek üzere bizzat Türk milleti tarafından kurulan Cumhur İttifakı’na karşı ‘Alidavut oyunları’yla cephe genişleteceğini düşünmektedir. Gezi ve 15 Temmuz kalkışmalarıyla kanun dışı yöntemlerin tüketildiği Türkiyemizde şimdi de kanunları kemirip demokrasi surlarında gedik açma teşebbüsüyle karşı karşıyayız. Milliyetçi Hareket, demokrasi farelerinin bu oyununa geçit verecek değildir. Masanın altına hain Gülen’i konuşlandırıp, ondan sufle almaya kalkanlar, Kandil’le temsilcileri vasıtasıyla kulaktan kulağa oynayanlar ipliklerinin pazara çıkmasıyla işporta tezgâhlarını apar topar toplamış gözükmektedir” dedi.

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0