google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fenerbahçe seçimini yaptı! Yeni divan başkanı Şekip Mosturoğlu

Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi tamamlandı. Sarı-lacivertli kulübün yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu oldu. Seçimde Mosturoğlu'nun yanı sıra Sevil Becan ve Nihat Tokat da başkanlık için yarıştı. Ancak sonuçta Mosturoğlu, Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı seçildi.

Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 7 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Yüksek divan kurulu başkanlık seçiminde oy kullanma işlemi saat 15.00'te tamamlandı.

Sandıkların açıklanmasının Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi. Sarı-lacivertlilerde Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat başkanlık için yarıştı.

ŞEKİP MOSTUROĞLU'DAN AÇIKLAMA

Şekip Mosturoğlu seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Oy kullanan tüm üyelere şükranlarımı sunuyorum. Bizi seçtiler. Diğer başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Demokrat bir seçim süreci yaşadık onlarla birlikte. Çok titiz bir toplantı yapıldı. Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

Bu sürece başladığımda, seçim sonucunun 3 Temmuz zaferimizin taçlanması olacağını düşünüyordum. 3 Temmuz sürecimiz burada taçlanmıştır. 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır, hiçkimse bu mücadeleden vazgeçmemiştir. Sarı-lacivert duvar durduğu sürece Fenerbahçe her zaman payidar olacaktır." ifadelerini kullandı.

google.com, pub-1029210232429526, DIRECT, f08c47fec0942fa0