Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Haq, Konya’da “Bangladeş Su Nilüferi Günü” etkinliğine katıldı

KONYA (AA) – Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi M. Amanul Haq, Konya’nın

KONYA (AA) – Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi M. Amanul Haq, Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Bangladeş Su Nilüferi Günü” etkinliğine katıldı.

Bangladeş Halk Cumhuriyeti Konya Fahri Konsolosluğu ve Beyşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen etkinlik, Beyşehir Milli Parklar Şefliği’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikler kapsamında ilçeye gelen Büyükelçi Haq ve beraberindekiler, tekne turuna katılarak nilüfer bahçesini ziyaret etti.

Haq, gezinin ardından yaptığı konuşmada, Beyşehir’de düzenlenen etkinlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beyşehir’e geldiğimde hiç yabancılık çekmiyorum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Artık biz bir aile olduk.” diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ise konuşmasında bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliğin sonsuza dek sürmesini ve iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından mehteran ve halk oyunu gösterilerinin yanı sıra mini konser programı düzenlendi.